Joker network

Google AdWords 10€ to 50€


Promotivna Ponuda: Potrošite 10€ I Dobijate Dodatnih 40€ Za Oglašavanje Preko Google-A

  • Želite da se oglašavate preko Google-a?
  • Zanima vas koliko ste spretni u online marketingu?

Zahvaljujući saradnji Pegaz Hosting-a i Google-a, u mogućnosti smo da svim našim hosting korisnicima pomognemo u online oglašavanju sajta putem najčuvenijeg pretraživača. Uz svaki kupljeni hosting paket , korisnik dobija promotivni kod. Prilikom aktivacije naloga možete prijaviti dobijeni kod i na raspolaganju ćete imati dodatnih 40€ koje odmah možete upotrebiti za promociju sajta.


Kako AdWords Sistem Funkcioniše?

AdWords su plaćene reklame koje se prikazuju ljudima koji pretražuju internet sadržaje preko Google-a, kao i na odgovarajućim sajtovima u okviru mreže multimedijalnog oglašavanja. Milioni sajtova su partneri Google-a, a vaš oglas će se pojavljivati na onima koje odaberete ili koji su po tematici najbliskiji tome što vi reklamirate.

Da biste isprobali ovu mogućnost, prvo je potrebno da formirate kampanju i odaberete podešavanja ciljanja, a zatim da odaberete ključne reči, odnosno fraze koje su povezane sa vašim poslovanjem. Kada unesete ključne reči na svom Google nalogu, formirajte reklamu koja će se pojavljivati onima koji prilikom pretraživanja koriste ključne reči koje ste vi uneli. Potrudite se da ključne reči budu precizne, jasne i jednostavne. Klikom na vaš oglas, zainteresovana osoba odlazi na vašu internet prezentaciju.

AdWords je razrađen sistem multimedijalnog reklamiranja koji omogućava da postanete vidljivi vašoj ciljnoj grupi. Možete odabrati zemlju u kojoj želite da oglas bude vidljiv, format i veličinu oglasa, jezičke grupe, itd. Dakle, vi formirate reklamu namenjenu publici koja je već zainteresovana za ono što nudite, a kojoj su vaše usluge dostupne. Oglase možete menjati stalno, sve dok ne postignete željene rezultate. Ne postoji minimalna suma, niti vremensko ograničenje (nakon aktivacije naloga). Vi sami formirate kampanje, za koje možete ograničiti budžete čak i na dnevnom nivou. Na primer, ukoliko odaberete opciju naplate po kliku, biće Vam naplaćeno po unapred određenoj ceni samo ukoliko ljudi kliknu na vaš oglas. Možete postaviti maksimalnu cenu koju ste spremni da platite za ovaj klik.


Kako Da Dobijem Google Promotivni Kod?

Promotivni kod dobijate tako što naručite jedan od naših Hosting Paketa i zatim pošaljete zahtev za kod putem imejla ili tiketa.

Nakon što dobijete kod, posetite http://www.google.rs/adwords i klinknite na opciju započni odmah u gornjem desnom uglu. Da biste formirali svoj nalog potrebno je da:

Pre nego što započnete svoju kampanju, pročitajte PDF boršuru, puna je korisnih saveta. Na Google-u kao i na Youtube-u, takođe, možete pronaći mnoštvo tutorijala o postavljanju oglasa. Oglas možete u bilo kom trenutku pauzirati ili otkazati.

NAPOMENA:

Kuponi važe samo za novoformirane naloge na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Prilikom aktivacije naloga možete prijaviti dobijeni kod i na raspolaganju ćete imati dodatnih 40€ ukoliko za 31 dan od unosa koda, ostvarite 10€ troška vlastitog oglašavanja.